Tiedustelu

Kolhon kyläyhdistykselle on lähetetty aloite 6.6.2016, toiveena saada lapsille ja nuorille skeittipuisto Kolhoon.

Aloitteessa on ehdotus saada sponsorointina IKI-tehtaalta levyjä radan rakentamiseen talkoilla. Alueeksi ehdotetaan entistä jääkiekkokaukalon aluetta. Asiassa toivotaan omaehtoista aktiivisuutta esim. olemalla

yhteydessä IKI-tehtaaseen/rakennusmateriaali.

Tällä tiedustelulla kartoitetaan kiinnostusta kyseiseen harrastukseen sitoutuvasti, mikä tarkoittaa sitä, että jos riittävä määrä ilmoittautuu joko Susa Tuuralalle, puh. 040 733 3775 tai Tuula Juurakolle, puh. 044-256 4651, niin asiassa voidaan edetä kaupungin suuntaan. Sitoutuminen tarkoittaa sitä, että harrastajien vanhemmat ovat hankkeessa mukana myös sen mahdollisesti toteuduttua, osallistumalla jatkossa alueen/radan ja sen ympäröivän alueen suhteen. Tätä edellyttää kaupunki ja näin on menetelty esimerkiksi Kolho rantateatterin suhteen.

Onnea hankkeelle!