Kolhon tori

Kolhon kesätori 2010

Ensi perjantaina 11.6 avautuu Kolhossa koulun piha-alueella jälleen kesätori. Tori on avoinna kesäperjantaisin klo 15 – 17. Juhannusaattona toria ei ole.

Perinteisten torimyyjien lisäksi torilla toimii Mänttä-Vilppulan seurakunnan Kolhon kylätoimikunnan torikahvila. Kahvilassa on tarjolla kylätoimikunnan talkooryhmän paistamia lettuja, kahvia ja arpoja.

Kahvilan tuotto käytetään lähetystyöhön ja muihin kylätoimikunnan valitsemiin hyväntekeväisyyskohteisiin. Kahvilassa on satunnaisesti ohjelmaa eri esiintyjäryhmien toimesta. Ensi perjantaina kuullan Ylistysryhmän musiikkia.

Perjantaina 9.7 torilla järjestetään peräkonttikirppis lähetystyön hyväksi. Lahjoituksia otetaan vastaa torilla ja lisätietoa toiminnasta voi lukea seurakunnan ilmoituksista perjantaisin KMV-lehdestä.Tervetuloa

Kolhon kesätori 2009

Kolhon kesätori on avoinna kesäajan Kolhon koulun pihassa perjantaisin klo 15.00-17.00. Valikoimat ja myyjät vaihtuvat viikoittain mutta torilla saattaa olla paikalla seuraavien tuotteiden myyjiä, myös perinteisiä www.kolho.fi –paitoja myynnissä sään niin salliessa.

Myynnissä kalatuotteita – Leipää, piirakoita, keksejä ja muita leipomotuotteita – Uutta perunaa, vihanneksia ja mansikoita – Sekä perinteisesti herkullisia lättyä ja kahvia